Vandaag had ik zo maar door de week een vrije dag. Ze hadden mooi weer voorspeld en er moest nogal veel gebeuren rond ons huis. De tuin moest weer netjes en het gras gemaaid. In het weekend had ik vaak niet zo veel zin. Ik had genoeg vrije dagen en dus nu ook eentje.

Eerst maar even douchen

Mijn vriendin had voor mij een afspraak gemaakt bij de thuis kapster. Dat was ook hard nodig vond ze, die zou zo meteen eerst komen. Dan had ik de rest van de dag voor mezelf. Mijn vriendin was naar haar werk en ik sprong snel onder de douche. Zo was ik weer helemaal fris voor de kapster. Straks zou ik wel weer gaan zweten maar douchen kon dan ook wel weer.

De bel ging en ik liet de kapster binnen. We kenden elkaar al want ze kwam hier wel vaker om te knippen, maar dan was mijn vriendin er ook. Ik schonk een kop koffie voor haar in en ze zei, je moet weer een kort bosje haar hebben? Graag zei ik, dat lange haar is warm op het hoofd.

Ze keek me aan maar zei niets, ik snapte het niet goed. Dan zal ik beginnen zei ze, en legde de spullen voor me op de tafel. Ondertussen ging ik op de stoel zitten die ze klaar had gezet.

Haar borsten op mijn schouder

Zij deed rustig haar werk, ze kwam nu aan de zijkanten toe en het was alsof ik haar borsten op mijn schouder voelde. Ze stond ook veel dichter tegen mij aan dan anders. Of was dit nu alleen maar verbeelding? Ze bukte zich weer iets en ik nam mijn kans. Ik drukte mijn hoofd tegen haar borsten, ze voelden lekker groot aan en ik keek even achterom. Ze ging verder met knippen en steeds kwamen weer die borsten tegen mij aan of op mijn schouder. Mijn pik begon er ook last van te krijgen, die zocht al een uitweg. Ze veegde nu zachtjes de haren uit mijn nek en dat bezorgde mij een behoorlijke rilling. “Wat nu?”, zei ze, “gebeurt er iets?”

Nu keek ik haar echt aan en zei ja, hier onder die schort dat je mij hebt voor gedaan begint iets op te spelen, en ik denk dat het door jou prettige aanrakingen komt. Ze keek alsof ze de onschuld zelf was. Ik zei, of heb ik het verkeerd gevoeld dat je dicht tegen me aan ging staan en je borsten op mijn schouder liet rusten? Ze kleurde, ze voelde zich betrapt en vroeg of het zo duidelijk was geweest. Ja zei ik, daarom zit onder die schort iets wat graag nu ook een

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *