Rob keek vanuit zijn slaapkamer raam naar buiten. Het was weer zo’n mooie dag, wel warm vond hij, en hij was daar niet echt een grote liefhebber van, iets koeler mocht ook wel van hem. Hij gooide het raam wijd open, misschien dat er een briesje naar binnen kwam.

Zwangere buurvrouw in bikini

Maar dat viel tegen, het werd alleen maar warmer. Hij ging een eind uit het raam hangen, hij wist van verveling eigenlijk ook niet goed wat hij vandaag zou moeten gaan doen en helemaal niet als het zo warm was. Toen werd zijn blik getrokken door een beweging in de tuin van de buren, de buurvrouw kwam buiten zitten zag hij, op een ligstoel en lekker onder een grote parasol. Ze had een bikini aan, nu kon hij haar dikke, zwangere buik eens goed zien, hij had al lang die wens gehad maar ja, wanneer zie je je buurvrouw naakt rond lopen? Maar in deze bikini mocht ze er ook zijn, een heel klein broekje, vanwege haar dikke buik, hij vond haar meteen erg mooi zo.

Hij bleef voorzichtig kijken, nu ging ze liggen, de buik stak omhoog, wat was ze al lekker dik dacht hij. Ze kwam weer wat overeind, ze ging zich nu insmeren, al lag ze onder de parasol, het was wel nodig met dit weer. Ze begon met haar armen en benen, toen voorzichtig haar dikke buik, die werd echt goed ingesmeerd. Hij keek eens goed, wat deed ze nu dan?

Ze maakte haar bovenstukje los en gooide het naast zich neer en smeerde haar grote borsten ook goed in. Hij kon wel zien dat haar borsten een stuk groter waren geworden tijdens de zwangerschap, hij keek wel vaker naar haar en zo wist hij dat. Alleen van het kijken naar haar en met wat fantasie werd hij botergeil. Hij was nog maar zeventien maar wist wel wat het inhield, geil worden en sex hebben. Maar nu kon hij de laatste tijd alleen maar denken aan de zwangere buurvrouw en met haar te kunnen neuken.

Hij had er ook al over gedroomd, dat was super lekker geweest. Hij was keer op keer klaar gekomen, alleen al door te denken dat ze samen aan het neuken waren. Het zou wel nooit waarheid worden, wat moest ze nu met zo’n jochie als hem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *