Ik had een vriend, maar het ging helemaal niet goed met onze relatie. Daardoor stond ons seksleven ook op een laag pitje. En ik heb best vaak seks nodig..

Op een gegeven moment ging ik erg goed om met een vriend van mij en we spraken vaak af. Meestal gingen we gewoon een rondje rijden en hadden we lol, maar al snel begonnen berichtjes stouter te worden. Ik zag het alleen maar als grap maar toch stiekem in me gedachten wilde ik seks met hem.

Op een dag toen we afspraken vroeg hij of ik terug naar zijn huis wilde om een film te kijken, ik dacht er niet veel bij na en vond het wel een goed idee. Eenmaal in zijn huis aangekomen zei hij dat hij even ging omkleden en dat deed hij gewoon waar ik bij was. Ik zag zijn goed getrainde lichaam wat mijn hart harder deed kloppen. Toen hij zijn broek uittrok zag ik de bult in zijn boxer, wat had hij een grote zeg! Ik begon me een beetje geil te voelen maar dacht dat verder niks zou gebeuren.

Wilde hij seks?

Hij kwam naast mij in bed liggen en we waren de film aan het kijken. Ik zag zijn hand onder de dekens zakken en dacht: “Zou hij seks willen hebben met mij?”. Hij draaide op zijn zij waardoor ik hem aankeek om te zien wat er aan de hand was. Op dat moment voelde ik zijn lippen op de mijne.

Een warm gevoel ging door mijn lichaam heen en ik voelde mijn poesje warm worden. Ik voelde zijn tong op mijn lippen en ik opende mijn mond een beetje en liet zijn tong naar binnen. De zoen was zo geweldig dat ik er al nat van werd. Hij trok zijn shirt uit en daarna de mijne. Al zoenend begon hij me helemaal uit te kleden en trok hij zijn kleding ook uit. Nu zag ik zijn penis en hij is echt groot geschapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *